antkar brikett

Antkar Brikett

 

Miért más az Antkar brikett? A legtöbb fogyasztói piacon minden cég arra törekszik, hogy a márka neve minél ismertebb legyen. A márkanév biztosítja ugyanis, a fogyasztóban kialakuló pozitív képet. Minden információ és imázs elem, a márka ismertségét és erejét növeli. Természetesen vannak piacok, ahol ez a márkanév kialakítás sokkal nehezebb. Különösen így van ez a fűtőanyagok piacán, ahol inkább földrajzi elhelyezkedés szerint különböztetünk meg minőségi tüzelőket. Így lesz egyfajta márkajelzésű a lengyel szén vagy a német brikett.

 

Magyarországon is a legelterjedtebb típusú fűtés évezredeken keresztül a fával való fűtés volt, azonban a fa fűtőanyagok esetében inkább az alapanyagként választott fa faja jelenti a minőségi különbséget. Az akácnál jobb a bükk és a gyertyán – fűtőérték alapján mindenképpen – s ez általában az árakban is jelentkezni fog. A fa fűtőanyag esetében azonban nem szoktuk mondani, hogy ez mátrai bükk vagy a Cserhát hegységből való gyertyán, mintha ez minőségi különbséget jelentene.

 

A napraforgóhéj brikett népszerűsítése

 

napraforgóhéj brikett kalodásCélunkul tűztük ki, hogy a napraforgóhéjból készült brikettet népszerűvé tegyük országszerte. Most maga a termék a fontos, még ha tudjuk is, hogy egyelőre több gyártó állítja elő. Minél többen kezdenek el napraforgóhéj brikettet használni, annál jobban óvjuk a környezetet és annál többen szavaznak egy magasabb fűtőértékű, jobb égésű tüzelőanyagra.

 

Természetesen a gyártástechnológia függvényében a napraforgó brikettek sem egyformák. Mi büszkék vagyunk arra az egyedi technológiára, amit kidolgoztunk a napraforgóhéj brikett gyártásához.  Ezt joggal különböztetjük meg más gyártók brikettjétől Antkar brikett néven. Mi nem használunk ugyanis semmilyen adalékanyagot a gyártás során és a lehető legkisebb energiafelhasználással dolgozunk, elsősorban a napenergia van segítségünkre az Antkar brikett előállításához.

 

Ahogyan minden olyan technológia, ami teljesen egyedi és amivel az előállított termék minősége növelhető, a környezet pedig jobban védhető, a miénk sem publikus. A hosszas fejlesztés eredményeként kidolgozott technológia és az ehhez alkalmazott gyártó sor segítségével ugyanis bátran mondhatjuk, ha valaki napraforgóhéj brikettet szeretne, akkor érdemes az Antkar brikettet választania.

 

 

Napraforgó brikett Ajánlatkérés